Laat je website bouwen in de buurt van Amersfoort door een WordPressdokter

Laat je website bouwen in Amersfoort

Ben je in de omgeving van Amersfoort, Hoogland, Leusden, of Bunschoten-Spakenburg op zoek naar een ervaren WordPress-websitebouwer? Gerard Oonk, (dat ben ik ;-)) de eigenaar van het bedrijf Textmaker in Hoogland, maakt professionele websites

Voordelen van Amersfoort

Waarom zou je een website in de buurt van Amersfoort laten bouwen? Daar zijn een paar goede redenen voor. Allereerst denk ik dat je zelf uit Amersfoort of directe omgeving komt, want anders had je deze pagina niet gezocht. Omdat we dicht bij elkaar in de buurt werken, is overleg eenvoudiger en minder tijdrovend.

Websites in WordPress

Ik bouw websites in WordPress. Dat is het meest gebruikte contentmanagementsysteem voor de bouw van websites. Miljoenen sites zijn gebouwd met WordPress. Zelfs het presidentiële Witte Huis in Amerika maakt gebruik van dit (relatief eenvoudige) systeem.

Textmaker bouwt met WordPress:

  • Professionele en gebruikersvriendelijke websites.
  • Het webdesign is responsive (werkt op alle soorten beeldschermen).
  • De laadtijd van de webpagina's is snel (dat vindt Google fijn).
  • De webadressen (url's) zijn geoptimaliseerd voor Google.
  • Het contentmanagementsysteem (CMS) is eenvoudig te beheren.

Site zelf onderhouden

Als je de website bij mij in Hoogland (onder de rook van Amersfoort) hebt laten bouwen, dan kun je hem daarna zelf up-to-date houden. De voordelen van WordPress zijn:

  • een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid,
  • je hebt voor het bijwerken geen technische kennis nodig,
  • er zijn geen periodieke onderhoudskosten (behalve de jaarlijkse abonnementskosten voor het webadres en de webruimte).

APK van je website na twee jaar

Als je website al een tijdje meegaat, dan is het verstandig om er even goed naar te laten kijken. De technieken op internet veranderen snel en het is heel goed mogelijk dat je website niet goed meer wordt weergegeven op de verschillende internetbrowsers. Die klus neem ik je graag uit handen.

Niet alleen in Amersfoort

Natuurlijk werkt Textmaker niet alleen in Amersfoort en Hoogland. Als je op een andere locatie onderneemt, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Gerard Oonk. We zullen dan onze contactmomenten met iets meer overleg moeten afstemmen, maar verder blijft de service gelijk.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.