Media

logo-textmaker-vertikaal-houtkleur
Neem contact met ons op als je vragen hebt.
Mail met Gerard

Deel dit verhaal als je wilt…

Textmaker biedt hulp bij managementvraagstukken in de publieke- en commerciële mediasector. Dertig jaar ervaring is een stevige basis voor uitgekiend advies en afgewogen leiderschap. Al die opgebouwde kennis en ervaring zetten we graag in om opdrachtgevers te helpen bij het uitbouwen van hun successen. Dat kan als (interim)manager, consultant, adviseur, of projectleider. En we hoeven niet alleen te praten: bij Textmaker steken we de handen ook graag uit de mouwen.

Gerard Oonk is eigenaar van Textmaker: “Zoals iedere manager zet ik strategische lijnen uit voor de toekomst, maak daar beleid bij en bewaak de uitvoering. Toch haal je met mij meer in huis. De bevlogenheid en passie voor alles wat met media te maken heeft bijvoorbeeld. Radio is m’n eerste liefde, internet volgde later. Die beide passies hebben elkaar leren kennen. Ze willen samen verder. Ik maak me sterk voor een crossmediale aanpak (samen met televisie en print).

Mijn journalistieke- en omroepcarrière is rijk en gevarieerd. De inhoudelijke disciplines (schrijven, interviewen, eindredactie, regie, voice-over, presentatie) heb ik allemaal beoefend. De financiële en personele deskundigheid is daar het afgelopen decennium aan toegevoegd. Integraal management: daar houd ik van.

Trots ben ik op al die prachtige producten die onder mijn verantwoordelijkheid zijn ontstaan: Stand.nl, Cappuccino, De Altijd Wat Monitor, een app voor Man Bijt Hond, de themakanalen Best24 en Spirit24, Barend & Wijnand op 3FM en Alpe d’HuZes.”

Een uitgebreider CV staat op LinkedIn.

Aarzel niet langer. Stuur de WordPressdokter een berichtje als je hulp nodig hebt bij de bouw of het onderhoud van een website.

Het eerste consult is gratis!

Ik help je graag!