Passend maatwerk WordPress

Een goede website is het nieuwe visitekaartje. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en prijzen.

Je kunt je website zélf bouwen, of het aan iemand anders vragen. Er is ook een combinatie van die twee uitersten mogelijk. De basisstructuur laat je dan bouwen en daarna voeg je zelf pagina’s en foto’s toe. Textmaker helpt je graag op weg. We werken het liefst met WordPress.

WordPress is veelzijdig en niet al te duur (in veel gevallen zelfs gratis). Je kunt er websites mee bouwen die op jouw activiteiten zijn toegesneden. Maatwerk dus!

Grote vrijheid

Met WordPress blijf je bovendien uit de buurt van dure ontwikkelaars en vormgevers. Als je site eenmaal op het web staat, kun je zelf aan de slag. Je bent niet gebonden aan jaarlijkse abonnementen, onderhoudscontracten of andere vaste uitgaven die vaak kleven aan websitebouw.

Textmaker helpt je bij het leggen van een stevige basis. We bouwen de technische structuur en kunnen assisteren bij het schrijven van goede teksten en het maken van professionele foto’s.

Het hele pakket in één keer klaar. Hoe handig is dat?!

Korte levertijd

In de meeste gevallen duurt het traject van ons eerste gesprek tot het opleveren van je nieuwe website nog geen twee weken. De websitebouw is inclusief het registreren van domeinnamen, het overzetten van je oude URL naar een nieuwe en het (opnieuw) laten beoordelen van je digitale visitekaartje bij Google.

We hebben alle afzonderlijke stappen op weg naar je nieuwe site keurig op een rij gezet.

Contact

Gerard Oonk is de eigenaar van Textmaker. Het bedrijf is gevestigd in Hoogland, vlakbij Amersfoort. Textmaker werkt door het hele land.

Neem in ieder geval contact met Gerard op als je nog vragen hebt.

Tot binnenkort misschien.