VERHALEN VERTELLEN

Wil je een verhaal kwijt? Ik kom het graag halen. Mijn bedrijf -Textmaker- levert al dertig jaar interviews in verschillende vormen, mooi en trefzeker.

Professionele ‘storytelling’ voor particulieren en bedrijven!
Jouw boodschap glashelder verteld!

Het wordt steeds belangrijker om voor sterke teksten en uitgekiende beelden te zorgen. We worden dagelijks immers overspoeld met duizenden verhalen. Je hoort ze op radio en TV, ze staan op billboards langs de weg en dan zijn er nog de sociale media.

We verzuipen er bijna in…

VIDEO

Interviews zijn er in diverse soorten en smaken. Je kunt een gesprek opnemen met een videocamera. Dat is prettig als je iets moet aanleveren voor de lokale- of de regionale omroep. Je kunt zo’n filmpje natuurlijk ook op Youtube zetten.

AUDIO

Het audio-interview is sterk vergelijkbaar met de videovariant. Er zit weliswaar geen bewegend beeld bij, maar de impact is nog steeds erg groot. Je kunt digitale geluidsbestanden gebruiken voor de radioprogramma’s, of ze via Soundcloud op internet en de sociale media plaatsen.

PODCAST

De laatste jaren is de ‘podcast’ sterk in opkomst. Dat is een moderne manier om je audioboodschap zonder tussenkomst van radioredacties te verspreiden. Een podcast biedt bovendien de mogelijkheid om foto’s mee te sturen. Op die manier maak je toch een soort video, maar tegen veel lagere kosten.

GESCHREVEN TEKST

En dan is er nog ‘de moeder van alle interviews’, namelijk de geschreven verhalen. Je ziet ze dagelijks in de krant, een magazine, blogs, of op websites.

INTERVIEWS
Textmaker helpt je graag bij alle soorten interviews. We houden zielsveel van ‘storytelling’. Met een goed verteld verhaal kun je jouw drijfveren, of je corporate story beter laten beklijven. Het maakt niet uit of je een ‘particulier’ bent of namens een bedrijf contact opneemt: Textmaker zorgt voor een smaakvol, toegankelijk, professioneel verhaal….