Websitebouw in blokken

Textmaker bouwt de basis van je website met Wordpress. Dat is een flexibel, modulair programma. Je kunt in een later stadium -heel eenvoudig- onderdelen toevoegen of weghalen. Dat leren we je.

Ons doel is om snel een perfecte site voor je te bouwen. Daarna kun je kiezen of we je in de toekomst ondersteunen bij eventuele veranderingen. Het liefst helpen we je op weg naar volledige zelfredzaamheid.

Als de basis staat, dan heb je Textmaker dus niet meer nodig. Dat lijkt geen slimme actie voor ons eigen 'businessmodel', maar de ervaring leert dat we er erg tevreden klanten aan overhouden die ons graag aanbevelen bij vrienden en collega's. Dat is ons meer waard dan een jaarlijks 'servicecontract'.

De werkwijze in tien duidelijke stappen:

  1. We komen vrijblijvend bij je op bezoek om je ideeën over de nieuwe website door te nemen. We rekenen alleen de reiskosten.
  2. Daarna maken we een eerste opzet in Wordpress (aanvragen domein en de bouw van de basisstructuur).
  3. Aan de hand van het voorbeeld bespreken we opnieuw of we de goede richting hebben gekozen (indeling pagina's, kleuren, lettertypen, etc.).
  4. Textmaker kan alle teksten voor je schrijven (dat is wel iets duurder dan het herschrijven van jouw teksten).
  5. We helpen je ook om de teksten geschikt te maken voor zoekmachines zoals Google (SEO in vaktermen).
  6. We doen -desgewenst- de fotografie. Je hebt voor een gemiddelde website al snel een stuk of vijftien scherpe en relevante foto's nodig. Die heeft niet iedereen op voorraad liggen...
  7. En als je nog geen (bedrijfs)logo hebt, dan kun je ons om een ontwerp vragen.
  8. Dan gaan we de puntjes op de 'i' zetten en de website kan worden gepubliceerd.
  9. Als je tevreden bent, dan leggen we je -in ongeveer anderhalf uur- uit hoe je zelf de site kunt onderhouden en aanvullen.
  10. Een week of zes later hebben we opnieuw (telefonisch) contact om te kijken of alles nog naar wens is.

Kostenindicatie nieuwe website

Als je nieuwsgierig bent wat je aan deze werkwijze kwijt bent, dan hebben we een kostenindicatie voor je klaar staan.