Maximaal gemak met een WordPress-servicepakket

Textmaker Servicepakketten
Neem contact met ons op als je vragen hebt.
Mail met Gerard

Deel dit verhaal als je wilt…

Kies het servicepakket dat bij je past!

Je hebt belangstelling voor één van de servicepakketten van Textmaker. Fijn, want we nemen je graag wat werk uit handen. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen.

WordPressdokter bij computer

1. Het basispakket

We zorgen er iedere twee maanden voor dat alle updates van jouw website worden geïnstalleerd. Dat geldt voor de software van WordPress zèlf, voor de thema-updates en voor de vernieuwde plug-ins. We draaien de updates in de eerste week van februari, april, juni, augustus, oktober en december.

€55,00
ex. BTW p/jaar

2. Het standaardpakket

Bij deze abonnementsvorm verzorgen we alle updates maandelijks. Dat biedt nog meer zekerheid op een veilige en soepel draaiende website. Het bijwerken gebeurt altijd in de eerste week van de nieuwe maand. Bovendien controleren we jouw website ook tussendoor als er onbetrouwbare software is ontdekt.

€99,50
ex. BTW p/jaar

3. Het uitgebreide pakket

Ons derde servicepakket kun je finetunen op je persoonlijke wensen voor maximaal gemak. We draaien in ieder geval iedere maand alle updates (zoals in het standaardpakket van €99,50).

Daarnaast kun je kiezen of je hulp wilt bij het plaatsen van berichten, plus het schrijven van slimme metatags (voor Google) en het plaatsen/optimaliseren van de illustraties/foto’s op je site.

Je krijgt voor alle opties een strippenkaart van 12x per jaar (bij voorkeur eens per maand).

Bekijk de gedetailleerde prijsopgaaf.

vanaf
€145,00
ex. BTW p/jaar

Via het onderstaande formulier kun je het gewenste servicepakket kiezen (met eventuele uitbreidingen).

    NB.: Alle prijzen zijn exclusief BTW. Het abonnementsgeld wordt aan het begin van de serviceperiode gefactureerd. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Restitutie op basis van resterende maanden.


    Onze privacy-afspraken

    Aarzel niet langer. Stuur de WordPressdokter een berichtje als je hulp nodig hebt bij de bouw of het onderhoud van een website.

    Het eerste consult is gratis!

    Ik help je graag!