Onderhoud WordPress website

WordPressdokter op Textmaker
Neem contact met ons op als je vragen hebt.
Mail met Gerard

Deel dit verhaal als je wilt…

Veiligheid WordPress verbeteren

Het is belangrijk om je WordPress-website regelmatig te voorzien van nieuwe software updates (WordPress, thema’s en plug-ins). De veiligheid wordt daarmee verbeterd en de website wordt meestal sneller en/of stabieler. Het draaien van de updates is een redelijk eenvoudig werkje.

Alle klanten van Textmaker krijgen een korte workshop om de ‘technische handelingen’ uit te voeren. Toch kan het voorkomen dat je liever iemand anders de updates laat installeren. Textmaker voorziet in die behoefte met 3 servicepakketten.

3 WordPress-servicepakketten

Basispakket
Met het basispakket wordt jouw website iedere twee maanden gecontroleerd en worden het thema en de plug-ins geactualiseerd. Daarna is de website weer zo goed mogelijk beschermd tegen ongewenst bezoek. En de laadsnelheid is optimaal.

€55,00 per jaar
ex. BTW

Standaardpakket
Het uitgebreidere servicepakket van Textmaker voorziet in een maandelijkse controle van alle nieuwe software. De updates worden altijd rond de maandwisseling uitgevoerd.

€99,50 per jaar
ex. BTW

Uitgebreid pakket
Je kunt daarnaast kiezen voor extra hulp bij het plaatsen van pagina’s, blogartikelen, metadata en afbeeldingen. Het pakket is modulair opgebouwd. Je krijgt de service van het standaardpakket (€99,50) met daarnaast de door jou gewenste aanvullingen. In de onderstaande tabel vind je de diverse prijzen en mogelijkheden.

vanaf
€145,00 per jaar
ex. BTW

Standaardpakket (maandelijkse controle)+ plaatsen van maximaal 12 berichten.

€145,00

Standaardpakket (maandelijkse controle)
+ plaatsen van maximaal 12 berichten.
+ schrijven metadata voor zoekmachines (12x per jaar).

€175,00

Standaardpakket (maandelijkse controle)
+ plaatsen van maximaal 12 berichten.
+ schrijven metadata voor zoekmachines (12x per jaar).
+ Controle en optimalisatie van afbeeldingen (12x per jaar).

€199,50

De afspraken kunnen maandelijks worden opgezegd. Daarna vindt restitutie plaats van het resterende abonnementsgeld.

Bestel een servicepakket:

Via het onderstaande formulier kun je op een eenvoudige manier de hulp van Textmaker aanvragen.

Afspraken WordPressdokter

Als je een website laat bouwen bij Textmaker, dan krijg je -na afloop van de oplevering- zes weken ondersteuning bij het onderhoud van je nieuwe site. Dat doen we telefonisch of per mail. Daarna kun je zelf zorgen dat de software up-to-date blijft, of je kiest uit één van de bovenstaande servicepakketten.

Tip: je kunt op de site van Textmaker de trucs uit de workshop nog eens nalezen.

Alle prijzen zijn ex. BTW, geldig tot 31-12-2022 en worden jaarlijks (vóóraf) in januari gefactureerd. De kosten voor het webadres en (externe) serverruimte worden separaat in rekening gebracht door je provider, of door mij (afhankelijk van bij wie je abonnement is afgesloten).

WordPressdokter - transparant

Aarzel niet langer. Stuur de WordPressdokter een berichtje als je hulp nodig hebt bij de bouw of het onderhoud van een website.

Het eerste consult is gratis!

Ik help je graag!