Onderhoud WordPress website

Het is belangrijk om je Wordpress-website regelmatig te voorzien van nieuwe software updates (Wordpress, thema's en plug-ins). De veiligheid wordt daarmee verbeterd en de website wordt meestal sneller en/of stabieler. Het draaien van de updates is een redelijk eenvoudig werkje.

Alle klanten van Textmaker krijgen een korte workshop om de 'technische handelingen' uit te voeren. Toch kan het voorkomen dat je liever iemand anders de updates laat installeren. Textmaker voorziet in die behoefte met drie servicepakketten.

Basispakket

Voor het basispakket van €55,00 per jaar (ex. BTW) wordt jouw website iedere twee maanden gecontroleerd en worden het thema en de plug-ins geactualiseerd. Daarna is de website weer zo goed mogelijk beschermd tegen ongewenst bezoek.

Standaardpakket

Het uitgebreidere servicepakket van Textmaker voorziet in een maandelijkse controle van alle nieuwe software. De updates worden altijd rond de maandwisseling uitgevoerd. Dit pakket kost €99,50 (ex. BTW) per jaar.

Uitgebreid pakket

Je kunt daarnaast kiezen voor extra hulp bij het plaatsen van pagina's, blogartikelen, metadata en afbeeldingen. Het pakket is modulair opgebouwd. Je krijgt de service van het standaardpakket (€99,50) met daarnaast de door jou gewenste aanvullingen. In de onderstaande tabel vind je de diverse prijzen en mogelijkheden.

Samengevat:
Basis: 2-maandelijkse controle van website: €55,00.
Standaard: maandelijkse controle van website: €99,50.
Uitgebreid: alle werkzaamheden van pakket 2 + aanvullende hulp bij plaatsing van berichten en illustraties: vanaf: €145,00.

De afspraken kunnen maandelijks worden opgezegd. Daarna vindt restitutie plaats van het resterende abonnementsgeld.

Bestel een servicepakket

Via het onderstaande formulier kun je op een eenvoudige manier de hulp van Textmaker aanvragen.

  NB.: Alle prijzen zijn exclusief BTW. Het abonnementsgeld wordt aan het begin van de serviceperiode gefactureerd. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Restitutie op basis van resterende maanden.


  Onze privacy-afspraken

  Zelf doen

  Als je een website laat bouwen bij Textmaker, dan krijg je -na de oplevering- zes weken ondersteuning bij het onderhoud van je nieuwe site. Dat doen we telefonisch of per mail. Daarna kun je zelf zorgen dat de software up-to-date blijft, of je kiest uit één van de bovenstaande servicepakketten.

  Tip: je kunt op de site van Textmaker de trucs uit de workshop nog eens nalezen.


  Alle prijzen zijn ex. BTW, geldig tot 31-12-2021 en worden jaarlijks (vóóraf) in januari gefactureerd. De kosten voor het webadres en (externe) serverruimte worden separaat in rekening gebracht door je provider, of door mij (afhankelijk van je abonnement).